Hvorfor vælger par fra Aalborg, Aarhus, København og udlandet intensiv parterapi i Blokhus?

Hvis du og din partner overvejer parterapi, vil jeg anbefale jer at gå ind på min hjemmeside under afsnittet Intensiv Parterapi .
Intensiv Parterapi er særdeles effektiv i forhold til periodevise besøg hos parterapeuten, men det er samtidigt både en praktisk og økonomisk fordel for jer selv.

Jeg har klinik i Hune ved Blokhus, og min intensive parterapi trækker derfor naturligvis klienter fra hele Nordjylland, ikke mindst Aalborg.

Men også mange par fra andre større byer fx Århus og København har valgt min intensive parterapi.
Fordi det afvikles på én gang; er intenst og effektivt; har flere indfaldsvinkler alt efter behov; giver mulighed for pauser og afslapning i vores skønne natur ved havet plus anledning til et par romantiske overnatninger her ved Vesterhavet.

Det sker med jævne mellemrum, at danske par – bosat i udlandet – vælger nogle dage til intensiv parterapi hos mig.
De har ofte haft vanskeligt ved at finde terapeuter i udlandet, fordi sproget kan drille, når det gælder sådanne intime forhold, hvor tanker og følelser og kultur skal forenes i fuld forståelse.
Med intensiv parterapi i Blokhus slår de to fluer med ét smæk. Dels får de arbejdet parforholdets udfordringer til bunds sammen med gennem det danske sprog og med en terapeut, der ligeledes forstår parrets kultur og baggrund. Dels får de nogle dage hjemmefra, væk fra hverdagen og dermed tid til refleksion og tid til at nyde den skønne natur.
Det betyder alt sammen noget i en sammenhæng, hvor det handler om at genopdage kærligheden.

Så uanset hvor i landet – eller udlandet – I befinder jer, så er et ophold i Blokhus med Intensiv Parterapi en fornuftig investering i jeres parforhold og fremtid.

Ring eller mail til mig.
Janne Jaaks