Terapi på to planer

Unik mulighed hos os!

Klient, august 2014, skriver:
“Det var det hele værd, at tage turen fra Slovakiet til Blokhus. Efter 3 dage med Janne og Tommy føler jeg mig som et menneske i balance. Fuld af overskud og positiv energi!”

Par i terapi på to planer, februar 2016, skriver:
“Kære Janne og Tommy. Det var så god og tryg en oplevelse at være hos jer. Vi følte os set og hørt, og I var rigtig gode til hver især, at få os snakket ind til de væsentlige ting, vi har brug for at arbejde videre med. Vi er helt klar over, at der er en del. Der er nok af blindgyder, man kan blive væk i, når man har levet i problematiske forhold før, og er halvvejs i sit liv. De første 14 dage efter vores weekend hos jer gik med at få tingene til at lagre sig, at finde en rytme, at gå forbi hinanden og at finde hinanden igen. Det går ligeså stille fremad, synes vi. Så tusind tak skal I have. Mange knus N og B”

Ønsker du at tale med én af vores klienter, der har været hos os, må du gerne ringe til Vinnie på 51519254.

Mange af vores klienter har med stor tilfredshed benyttet sig af muligheden for terapi på to planer.

 

to planer

Follow your head – Follow your heart

 

Kognitiv terapi og hypnose

Jeg arbejder med kognitiv terapi, dvs arbejder med dig på det bevidste plan med forandringer af tankemønstre og etablering af bevidste redskaber, som du selv kan arbejde videre med.

Tommy Rosenkilde arbejder efterfølgende med hypnoterapi, dvs arbejder med dig på det underbevidste plan, hvor det kognitive nu bliver understøttet af ubevidste følelser og reaktioner. Hypnosen er på denne måde med til både at supplere og cementere den kognitive forandringsproces, så hele processen bliver fremskyndet for dig.

For at sikre kontinuiteten inden hypnosen samles vi alle tre til en overlevering efter den kognitive terapi, så vi alle er på det rene med, hvor vi er i processen  – og hvordan hypnosen skal understøtte.
Du kan også vælge at begynde med hypnoterapi, og supplere med kognitiv terapi senere. Det gør mange klienter.

Vær opmærksom på, at du ikke får rabat på hypnosen, såfremt du begynder med hypnoterapien.
Som du kan se, har du flere indfaldsvinkler og muligheder.

Essensen er, at du får arbejdet med dine udfordringer på to planer i ét tæt samarbejde med os, i ét og samme besøg – og til én fordelagtig pris.

Parterapi og hypnose

Parterapi er mit speciale, og mange par (eller den ene part) vælger at supplere med hypnosen. Fx hvor parterapien afdækker en uhensigtsmæssig og irrationel jalousi hos den ene.

Her kan hypnosen være effektiv til både at finde årsagen og til at fjerne den irrationelle følelse.

Par i terapi på to planer i sommeren 2014 siger:
“DROP LONDON, TAG TIL BLOKHUS
Måske skulle man bare have taget den weekendtur til London?
Sådan filosoferede Niels på vej til intensiv parterapi hos Janne i Blokhus …
Men hverken en, to eller tre weekender i London kan løse op for et kommunikationsmønster, hvor begge trækker sig, når det er svært. Et ægteskab , hvor man lige så stille mister sig selv og hinanden. Misforståelser, antagelser og tavshed. Mangel på nærhed , tid og gensidig respekt i en travl hverdag med børn, arbejde og pligter …
Janne satte sig imellem os, hjalp os med at få fortalt alt det, der aldrig var blevet sagt, finde ind til den vi hver især er og alt det fantastiske, vi har sammen. Gav os i den grad øjenåbnere. Der blev givet plads til ro og eftertænksomhed, luft for frustration, vrede og tårer, opfordret til tillid, anerkendelse og ømhed, alt i en atmosfære af respekt, men også med plads til afvæbnende humor og selvironi.På et tidspunkt kom Tommy Rosenkilde indover med hypnoterapi. Intenst og en forløsning. Uden tvivl medvirkende til, at en konflikt allerede selvsamme aften blev løst helt anderledes konstruktivt! Bemærkelsesværdigt.
Vi oplever nu en forskel i hvordan vi taler og lytter til hinanden, en langt større opmærksomhed og en dybere forbundethed følelsesmæssigt, vi ser og mærker hinanden mere intenst. Emotionelt og sexuelt.
Det tager tid at ændre mønstre og vaner, men vi er godt på vej … tror ikke vi var kommet i nærheden af det, bare os to på et hotelværelse i London …”
Niels og Ulla

Sexologisk terapi og hypnose

Sexologisk terapi er ligeledes mit speciale, og også her oplever vi, at mange ligger inde med tidligere oplevelser, der ubevidst driller psyken, og dermed giver udfordringer på det seksuelle område.

Her kan hypnosen være en effektiv vej til at løse udfordringerne hurtigere, da hypnosen er i stand til at finde og forandre de tidligere oplevelser, der er blevet til en psykologisk begrænsende faktor.

Seneste nyt

Det er muligt, at sommerferien står for døren. Men hos os er døren åben... også i sommer. 
Har du/I behov for parterapi, intensiv parterapi eller anden form for hjælp og vejledning fra vores side, så er vi her.
Og hvorfor er vi dét? 
Fordi følelserne har vanskeligt ved at holde sommerferie... netop hvor I har behov for det.

Ring eller mail os. 
Vi er her for jer, hvor følelser godt kunne bruge en ferie 

Afslapning, nærvær og effektivitet forenet.

Begynd her...

"Nu har vi endelig lært at lytte ordentligt til hinanden"

Par fra Støvring i fyrrene

Sensualitetsmassage hos Asgerbo

Vores krop fortæller os altid hvad den har brug for – vi skal bare lære at lytte efter. Min allervarmeste anbefaling til Asgerbo.

asgerbo.dk