Terapi på to planer 

To terapeuter, to indfaldsvinkler – en unik mulighed hos os!

Klient fra udlandet skriver:

“Det var det hele værd, at tage turen fra Slovakiet til Blokhus. Efter 3 dage med Janne og Tommy føler jeg mig som et menneske i balance. Fuld af overskud og positiv energi!”

Par i terapi på to planer skriver:

“Kære Janne og Tommy. Det var så god og tryg en oplevelse at være hos jer. Vi følte os set og hørt, og I var rigtig gode til hver især, at få os snakket ind til de væsentlige ting, vi har brug for at arbejde videre med. Vi er helt klar over, at der er en del. Der er nok af blindgyder, man kan blive væk i, når man har levet i problematiske forhold før, og er halvvejs i sit liv. De første 14 dage efter vores weekend hos jer gik med at få tingene til at lagre sig, at finde en rytme, at gå forbi hinanden og at finde hinanden igen. Det går ligeså stille fremad, synes vi. Så tusind tak skal I have. Mange knus N og B”

Mange af vores klienter har med stor tilfredshed benyttet sig af muligheden for terapi på to planer.

 

to planer

Follow your head – Follow your heart

 

Kognitiv terapi og hypnoterapi

Jeg arbejder med kognitiv terapi, dvs arbejder med dig på det bevidste plan med forandringer af tankemønstre og etablering af bevidste redskaber, som du selv kan arbejde videre med.

Tommy Rosenkilde arbejder efterfølgende med hypnoterapi (følelsesfokuseret terapi), dvs arbejder med dig på det underbevidste plan, hvor det kognitive nu bliver understøttet af underbevidste følelser og reaktioner. Hypnoterapien er på denne måde med til både at supplere og cementere den kognitive forandringsproces, så hele processen bliver fremskyndet for dig.

For at sikre kontinuiteten inden hypnoterapien samles vi alle tre til en overlevering efter den kognitive terapi, så vi alle er på det rene med, hvor vi er i processen  – og hvordan hypnoterapien skal understøtte.

Du kan også vælge at begynde med hypnoterapi, og supplere med kognitiv terapi senere. Det gør mange klienter.

Vær opmærksom på, at du ikke får rabat på hypnoterapien, såfremt du begynder med hypnoterapien.

Som du kan se, har du flere indfaldsvinkler og muligheder.

Essensen er, at du får arbejdet med dine udfordringer på to planer i ét tæt samarbejde med os, i ét og samme besøg – og til én fordelagtig pris.

Parterapi og hypnoterapi

Parterapi er mit speciale, og mange par (eller den ene part) vælger at supplere med hypnoterapi.
Fx hvor parterapien afdækker en uhensigtsmæssig og irrationel jalousi hos den ene.

Her kan hypnoterapien med Tommy Rosenkilde være effektiv til både at finde årsagen og til at fjerne den irrationelle følelse.

Par i terapi på to planer siger:

“DROP LONDON, TAG TIL BLOKHUS

Måske skulle man bare have taget den weekendtur til London?

Sådan filosoferede Niels på vej til intensiv parterapi hos Janne i Blokhus …

Men hverken en, to eller tre weekender i London kan løse op for et kommunikationsmønster, hvor begge trækker sig, når det er svært. Et ægteskab , hvor man lige så stille mister sig selv og hinanden. Misforståelser, antagelser og tavshed. Mangel på nærhed , tid og gensidig respekt i en travl hverdag med børn, arbejde og pligter …

Janne satte sig imellem os, hjalp os med at få fortalt alt det, der aldrig var blevet sagt, finde ind til den vi hver især er og alt det fantastiske, vi har sammen. Gav os i den grad øjenåbnere. Der blev givet plads til ro og eftertænksomhed, luft for frustration, vrede og tårer, opfordret til tillid, anerkendelse og ømhed, alt i en atmosfære af respekt, men også med plads til afvæbnende humor og selvironi.På et tidspunkt kom Tommy Rosenkilde indover med hypnoterapi. Intenst og en forløsning. Uden tvivl medvirkende til, at en konflikt allerede selvsamme aften blev løst helt anderledes konstruktivt! Bemærkelsesværdigt.

Vi oplever nu en forskel i hvordan vi taler og lytter til hinanden, en langt større opmærksomhed og en dybere forbundethed følelsesmæssigt, vi ser og mærker hinanden mere intenst. Emotionelt og sexuelt.

Det tager tid at ændre mønstre og vaner, men vi er godt på vej … tror ikke vi var kommet i nærheden af det, bare os to på et hotelværelse i London …”

Niels og Ulla

Sexologisk terapi og hypnoterapi

Sexologisk terapi er ligeledes mit speciale, og også her oplever vi, at mange ligger inde med tidligere oplevelser, der ubevidst driller psyken, og dermed giver udfordringer på det seksuelle område.

Her kan hypnoterapien med Tommy Rosenkilde være en effektiv vej til at løse udfordringerne hurtigere, da hypnoterapien er i stand til at finde og forandre de tidligere oplevelser, der er blevet til en psykologisk begrænsende faktor.

Seneste nyt

Dato: Februar 2024

2024 er godt i gang.
Som altid har du flere muligheder for terapi hos mig.
Kognitiv terapi, intensiv parterapi, sexologisk terapi, terapi for mennesker med hjerneskade og terapi for domsanbragte. 
Læs om det hele her på hjemmesiden. 

Kontakt: Ring eller mail.

Bemærk: Grundet de nye afgifter på brug af MobilPay anvender jeg ikke det mere.

Fra angst til sex

Hej Janne.
Tusind tak for din hjælp. Jeg kontaktede dig med præstationsangst og det førte meget med sig, selv mit sexliv fik vi rodet i. Det var en stor overraskelse, at det hele hang sammen og at du kunne redde trådene ud for mig. Nu har jeg redskaberne til at magte det hele selv.
Godt gået, Janne.

Mie, 24

Kognitiv Terapi

Ny måde at tænke og handle på fører til…

Klik her…