Sådan foregår en terapi-session

Du kan få sessioner både formiddag, eftermiddag og i weekends, og du er velkommen både i København og i Blokhus. Du bliver budt velkommen med glæde, imødekommenhed og tillidsfuldt nærvær. Jeg arbejder under tavshedspligt og fuld fortrolighed. Hvis jeg kan mærke, at du vil have gavn af det, vil jeg udfordre dine grænser en smule, på en meget respektfuld måde. Til gavn for dig og din udvikling. Langt de fleste sessioner varer minimum 2 timer.

I BLOKHUS finder du terapien på første sal i vores private hjem. Her er lyst, hyggeligt og indbydende, og den nordjyske klare himmel og friske havluft er lige uden for vinduerne. Du vil blive budt på the/kaffe/vand. Jeg kan love dig, at du vil føle dig godt tilpas. Vores hjem er røgfrit, så det skal du respektere.

I KØBENHAVN finder du terapien i Dronningensgade på Christianshavn. Her er finder du “de gamle huses hyggelige miljø” og terapirummet har den rette atmosfære af lys, ro og venlighed. Også her er der røgfrit. Jeg tilbyder dig the/kaffe/vand, som du lyster.

FØRSTE GANG du kommer, taler vi din historie igennem og når ind til din aktuelle situation. Jeg spørger ind til hvilke udfordringer, du står overfor, og hvad du gerne vil opnå med terapien. Vi laver i fællesskab et mål for terapien og arbejder os hen mod dette mål. Du får formentlig en hjemmeopgave, og vi aftaler evt. en ny tid.

I de efterfølgende sessioner tager jeg udgangspunkt i, hvad der er sket siden sidst, og hvordan det er gået med dine hjemmeopgaver. Herefter fortsætter vi med dagens terapi. Jeg tilbyder dig varierende terapiformer, alt efter hvad jeg skønner giver dig det bedste udbytte.

Du får hjemmeopgaver at arbejde med, da en del af din udvikling vil ske imellem sessionerne. Du vil altid føle dig sendt af sted ud i dit liv med gode redskaber til at tackle dine udfordringer.

PARTERAPIEN foregår naturligvis på samme personlige måde. I parterapien vil I hurtigt opleve, at jeg får jer til at skabe rum til hinanden. I får hver især den plads, der skal til for at sætte ord på jeres udfordringer. Jeg er ordstyrer.

Er I i krise, sørger jeg for, at I genopdager jer selv og hinanden og udnytter krisen til en positiv fornyelse i jeres forhold. Strukturen og metoderne er de samme som under enkelt-terapi.

Terapien hos mig er konstruktiv, så tro ikke at vi alene arbejder med feminine følelsesudredninger. Der er akkurat lige så meget plads til det maskuline som til det feminine aspekt.

De fleste par bruger 4-5 sessioner hos mig. Vær obs på, at I kan få rabat ved at bestille jeres parterapi som et intensivt forløb. Fordelene ved denne metode er mange. Læs mere her

ET EKSTRA TILBUD:
I forbindelse med en session hos mig i Blokhus kan du i bonus få hypnoseterapi af Tommy Rosenkilde, der er professionel og certificeret hypnoterapeut. Rigtigt mange klienter benytter sig af denne mulighed, der på en effektiv måde supplerer den kognitive terapi med en samtidig styrkelse af de mere underbevidste lag i hjernen. Se www.tommyrosenkilde.dk

Seneste nyt

Jeg holder ferie frem til og med d. 20. februar.

Du kan dog fortsat bestille tid til parterapi via min mail.  Vær opmærksom på en vis forsinket svartid 🙂

Klinikken er dog fortsat åben med Tommy Rosenkilde ved roret.
Du er velkommen til at kontakte ham for psykologisk, personlig rådgivning eller konsultation.

Tommy Rosenkilde kan træffes på 23 26 24 06 eller mail: trc@privat.dk 

En eksklusiv investering i jeres parforhold.

Læs her...

Vi blev bevidste om, at man på en institution ikke kan alt - men har brug for professionel hjælp - når det handler om beboernes seksualitet

Birthe I. Hansen, Afd. leder, Bo- og genoptræningscentret Lunden, Varde

Sensualitetsmassage hos Asgerbo

Vores krop fortæller os altid hvad den har brug for – vi skal bare lære at lytte efter. Min allervarmeste anbefaling til Asgerbo.

asgerbo.dk