Faglig profil: parterapi – sexologi – kognitiv terapi – seksuelle overgreb – handicapsexologi – mindfulness – lyst/ulyst – socialpædagogik

Jeg startede mit faglige arbejde med seksualitet – primært inden for handicapsexologi – i 1998.
Fra start via en naturlig og autodidakt evne til at håndtere netop disse udfordringer på en seriøs, åben og tillidsskabende måde, der gav virkelig positiv respons fra klienterne.
I dag arbejder jeg udelukkende med parterapi, kognitiv terapi og sexologi – primært i min private praksis i København og i Nordjylland. Jeg arbejder med alle mennesker. Unge, gamle og så alle jer, der er midt i livet.

Jeg er certificeret parterapeut fra Joan Ørting.
Er certificeret kognitiv terapeut.
Er uddannet seksualvejleder/sexolog/seksualterapeut.
Er socialpædagog med speciale i handicapsexologi.
Modul i seksuelle overgreb (University College)
Kurser i Mindfulness, Lyst/ulyst, Choice Relationsship og Neuroaffektiv Psykoterapi.

Jeg har stor praktisk erfaring i det professionelle arbejde med parforholds- og seksuelle udfordringer – også indenfor handicapområdet.

Jeg bliver brugt som bisidder til klienter med kognitive handicaps.

Jeg har stor erfaring i at hjælpe familier, hvor sygdom er en medspiller i samlivet.

Jeg er tidligere bestyrelsesmedlem i Seksualvejlederforeningen i Danmark og i Dansk Sexologforening.
SVF

 

Jeg modtager jævnlig supervision, og jeg deltager i diverse kurser og konferencer, hvor nyeste viden om sexologi og parterapi er i fokus.

Foruden min terapeutiske praksis er jeg tilknyttet Handisex, der udelukkende arbejder med mennesker med handicaps og deres seksualitet.

Privat profil

Jeg er født i 1959, er gift, er mor til tre voksne børn. Det bedste jeg ved, er at være sammen med min familie og med gode venner. Jeg har en del frivilligt arbejde, hvor jeg engagerer mig i sårbare menneskers liv. Jeg er af og til mentor for et yngre menneske, som har glæde af mit nærvær.

Jeg er sjællænder, men har siden 1995 boet i Jylland. Jeg har mærket livet på godt og ondt, og disse personlige erfaringer giver mig den menneskelige ballast, jeg har i dag. Jeg gør mig umage for at leve sundt. Jeg spiser helst økologisk – og hvis jeg spiser dyr, skal de have levet med sol på snuden, vind i pelsen/fjerene, og ikke indendørs på et betongulv! Jeg går med glæde ind for genbrug. Længere nede kan du se, hvad jeg i øvrigt bruger min fritid på.

KONTAKT

Mail: jaaks@privat.dk

Mobil: 23 71 60 81 (bedst ml 12 og 20)

JEG BESVARER IKKE OPKALD FRA SKJULT NUMMER!

 

JANNE JAAKS DESIGN

En af mine fritidspassioner er at skabe unikt håndstrik. Jeg er 4. generation der mestrer dette håndarbejde, og jeg skaber mine modeller med stor passion og glæde. Jeg henter den aller lækreste, blødeste, fnuglette uld på Shetlandsøerne. Mine kreationer sælges i Blokhus/Jylland og på Christianshavn i København, og jeg står med stor glæde med mit strik på Lone Landmand og Søren Sørøvers økologiske madmarkeder tre gange om året.

Se min design hjemmeside her: www.jannejaaksdesign.dk

 

Kjoler

 

NORSKE SKOVKATTE

En del af min fritid – en del af mit liv.

Den norske skovkat er en af de mest harmoniske katte man kan have i sit liv. Ét dybt kig i dens øjne – og alt stress er forsvundet som dug for solen.

Se venligst www.norskskovkat.eu

tommelise amour

“Life is not measured by the number of breaths we take but by the places and moments that take our breath away.”

~ Anonymous

Seneste nyt

Dato: Februar 2024

2024 er godt i gang.
Som altid har du flere muligheder for terapi hos mig.
Kognitiv terapi, intensiv parterapi, sexologisk terapi, terapi for mennesker med hjerneskade og terapi for domsanbragte. 
Læs om det hele her på hjemmesiden. 

Kontakt: Ring eller mail.

Bemærk: Grundet de nye afgifter på brug af MobilPay anvender jeg ikke det mere.

“Janne er nænsom og direkte på en dejlig tryg måde”

“Janne er nænsom og direkte på en dejlig tryg måde”

Helene, 42 år

Sexologi

Sådan finder du gnisten igen!

Tænd her…